Куди телефонувати, якщо не посипана дорога на Сарненщині

30 Листопада 2020, 15:50
Фото ілюстративне 1247
Фото ілюстративне

На Рівненщині працюють гарячі лінії з утримання автомобільних доріг в зимовий період. Їх створили при організаціях, що відповідають за порядок на державних та місцевих дорогах в осінньо-зимовий період.

Про це повідомляється на сайті Рівненської ОДА.

Нагадаємо, цього року послуги з утримання доріг Рівненщини надаватимуть п’ять підприємств. Вони мають достатньо техніки, посипочних матеріалів та обладнання.

Так, ТОВ «Меридіан» обслуговуватиме комунальні дороги в Здолбунівському, Рівненському, Гощанському, Острозькому районах. ТОВ «СКП» відповідатиме за ділянки в Дубенському, Радивилівському, Млинівському, Демидівському районах. ТОВ «Янкор» – Березнівському, Корецькому, Костопільському та Сарненському районах. ТОВ «Прогрес Девелопмент» - Володимирецькому, Дубровицькому, Зарічненському, Рокитнівському.

Дороги державного значення утримуватиме ТОВ «СпецКомплектПостач».

Мешканці області, які стали свідками аварійних ситуацій на автошляхах або побачили неналежне утримання доріг, можуть зателефонувати до відповідного колцентру:


                                        

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль неодноразово зустрічався із представниками вищевказаних організацій та наголошував на їхній відповідальності за належне утримання доріг.

«Вони мають забезпечити якісне функціонування автошляхів зимою в цілодобовому режимі. На цих підприємствах лежить мегавідповідальність – зберегти людські життя. Працюємо, аби мешканці області відчували себе безпечно!» – підкреслив Віталій Коваль.

Загалом на минулих вихідних державні дороги розчищали майже 90 одиниць техніки, а місцеві – 31. Наслідки негоди ліквідовували близько 150 осіб.

Читайте також: У Великих Межирічах відбулася організаційна сесія новообраної ради

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024