Захисників України запрошують долучитися до проведення «уроків звитяги»

16 Листопада 2020, 12:18
Фото ілюстративне 625
Фото ілюстративне

Міністерство у справах ветеранів запрошує захисників та захисниць України долучитися до організації та проведення у 5-11 класах «уроків звитяги», присвячених до Дня Гідності та Свободи.

Про це повідомили на Урядовому порталі.

«Уроки звитяги» – це просвітницький проєкт Міністерства у справах ветеранів, який започаткували спільно з Міністерством освіти та науки, Міністерством молоді та спорту, Міністерством культури та інформаційної політики та Інститутом національної пам'яті України. Метою проєкту є формування у молоді образу сучасного захисника України у контексті звитяг українського вояцтва різних історичних епох – від Русі-України до сьогодення.

Залучитися до проведення «уроків звитяги» можна шляхом звернення ветеранів або ветеранських спільнот до місцевих управлінь освіти або керівництва загальноосвітніх закладів.

Для якісного проведення ветеранами «уроків звитяги», експертна група національно-патріотичного виховання Мінветеранів, спільно з фахівцями міжвідомчої групи по цьому проєкту, розробили методичні матеріали. Їх можна знайти за посиланням.

День Гідності та Свободи – свято в Україні, що відзначають щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39