Аварія в Рокитному: постраждали двоє неповнолітніх

10 Листопада 2020, 13:02
5151

У аварії в Рокитному постраждали неповнолітні мотоцикліст і пасажир.

Повідомлення від медиків про травмованих двох жителів села Рокитне в автопригоді на вулиці Міцкевича у райцентрі до поліції надійшло 9 листопада, о пів на першу дня. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

Поліцейські на місці події встановили, що 41-річний місцевий житель, водій «ВАЗ-2101» заїжджав на подвір’я власного господарства заднім ходом, як у його авто врізався мотоцикліст.

Унаслідок зіткнення до лікарні доставили водія та пасажира двоколісного транспортного засобу. У 15-річного мотоцикліста діагностували перелом пальця ноги, а у 16-річного односельця – політравму. Обох госпіталізували.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рокитнівського відділення поліції  внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Водій автомобіля за результатами огляду на алкотестері був тверезий. Крім того, неповнолітній мотоцикліст не мав права керувати транспортним засобом і разом із пасажиром були без захисних шоломів.

Мотоцикл «Lifan» та автомобіль доставлені на територію відділення поліції.

Читайте також: Аварія з постраждалими у Рівному: «ВАЗівка» наздогнала «Сitroen»




1

 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024