Обрали очільницю Дитячої дорадчої ради при міському голові Сарн

10 Жовтня 2020, 16:10
1545

У Сарнах пройшли вибори голови Дитячої дорадчої ради.

9 жовтня у залі засідань міської ради відбулися вибори голови Дитячої дорадчої ради при міському голові. Про це інформують в пресслужбі Сарненської міської ради.

Обрання «Молодого мера» відбувається один раз на два роки й участь у голосуванні беруть лише учні, студенти усіх навчальних закладів міста, (представники нового складу Дорадчої ради) та претенденти на голову ради.

Від навчальних закладів усього було подано сім кандидатур:

Анастасія Никитюк (10 клас) НВК «Школа-колегіум»,

Дмитро Дука (10 клас) Сарненський ліцей № 2,

Сабіна Михайловська  (9 клас) ЗОШ І-ІІІ ст. № 4,

Василь Крот (9 клас) Сарненська гімназія,

Андрій Пілат  (9 клас) ЗОШ І-ІІ ступенів № 6,

Дарина Пригарська  Сарненський педагогічний коледж,

Денис Вакулко – ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей».

Розпочала засідання головний спеціаліст по роботі з молоддю і спорту Галина Набухотна, яка розповіла про процедуру обрання «Молодого мера» та запросила до слова міську очільницю Світлану Усик. Вона побажала, щоб оновлений склад Дитячої дорадчої ради тісно співпрацював з органами місцевого самоврядування по втіленню різних проєктів, ідей та пропозицій, які висловлюватиме молодь нашого міста.

Після виступів усіх кандидатів на посаду голови Дитячої дорадчої ради при міському голові та діалогів у формі «питання-відповідь», представники нового складу Дорадчої ради та самі претенденти отримали бюлетені для голосування в яких позначками зробили свідомий та виважений вибір. Лічильна комісія у складі чотирьох осіб підрахувала кількість відданих голосів за кандидатів.

Голова лічильної комісії Марія Вишневська оголосила результати голосування: з кількістю, 7 голосів перемогу здобула – Анастасія Никитюк. Всього у голосуванні взяло участь 34 особи. Усі присутні визнали підсумки справедливого голосування та результати демократичних виборів. Світлана Усик поздоровила «Молодого мера» з перемогою, побажала успіхів, натхнення, терпіння та висловила сподівання, що новий склад Дорадчої ради при міському голові активно долучатиметься до усіх культурно-мистецьких, спортивно-масових заходів, розвитку та поліпшення благоустрою території міста Сарни та на чолі з головою Дитячої дорадчої ради гідно представлятимуть інтереси молоді рідного міста.

Читайте також: З-поміж кого обиратимуть до Сарненської районної ради по виборчому округу №1






 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024