Гирьовики Сарненщини повернулися із перемогами з Чемпіонату України

30 Вересня 2020, 14:43
1780

Збірна Рівненщини з гирьового спорту успішно виступила на Чемпіонаті України серед юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів.

Рівненські спортсмени показали високі результати.

Іван Макаренко виграв 1 місце у дисципліні «довгий цикл» та срібло у двоборстві, вагова категорія до 78 кілограмів: Тренери: Андріяш Віталій та Макаренко Ольга. Остання також виступала і трішки не дотягнула до п'єдесталу, 4 місце з результатом 63 підйоми.

Срібло серед юніорок (до 22 років) здобула вихованка Сарненського педагогічного коледжу РДГУ – Яна Кривой (старша вікова група) у ваговій категорії до 68 кг; тренер – Покотило Тетяна.

Серед юнаків (U18) золото здобув Пінчук Дмитро, Гоч Роман (село Калинівка) у ваговій категорії до 63 кілограмів виборов срібну нагороду.

Ще одна вихованка Тетяни Покотило здобула бронзу серед дівчат (до 18 років) у ваг. кат.+ 63 кілограмів – Кашецька Зоряна (студентка Сарненського педагогічного коледжу РДГУ).

Рабош Оксана із Сарн виборола перше місце із гирею 24 кілограми.

На належному рівні виступили Гоч Павло (с.Бутейки).

Досвідечний тренер та спортсмен Сарненського району з гирьового спорту – Володимир Пінчук здобув золото серед ветеранів у ваговій категорії до 68 кілограми.

Ігор Грицюняк з Рокитнівщини взяв 2 місце по ветеранах, та Володимир Козак із Рівного став третім.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024