У селі Рокитне добудують аграрний ліцей

29 Вересня 2020, 11:16
1552

Потреба в будівництві додаткових корпусів аграрного ліцею у селі Рокитне Рокитнівського району на Рівненщині існує давно.

Про це заявляли батьки, влаштовуючи акції протесту. Допоки це питання вирішувалося у владних кабінетах, частина сільських дітей змушена долати кілометри для отримання знань в опорній школі № 3 однойменного райцентру Рокитне. Про це пише Олександра Юркова для Голосу України.

Цьогоріч на початок будівництва навчального корпусу та їдальні Рокитнівського НВК «Школа І-ІІІ ступенів-ліцей» виділели п'ять мільйонів гривень із залишків коштів освітньої субвенції. На позачерговій сесії Рокитнівської районної ради 25 серпня прийняли рішення про делегування функцій замовника з будівництва об'єкта Рокитнівського НВК «Школа І-ІІІ ступенів-ліцей» в селі Рокитне департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації.

Розпорядженням голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталія Коваля від 14 вересня 2020 року за № 543 затвердили виправлену проєктну документацію на об'єкт будівництва. Загальна кошторисна вартість будівництва становить 15 мільйонів гривень.

«Наступним етапом є оголошення департаментом з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації тендера на проведення робіт по цьому об'єкту», – прокоментував керівник Рокитнівського району Віктор Мініч.

Зазначимо, 28 вересня голова Рокитнівської РДА написав заяву на звільнення.

Читайте також: Рейтинг шкіл Сарненщини за результатами ЗНО

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024