«Б’ємо антирекорди»: у Сарненській лікарні напружена ситуація

25 Вересня 2020, 20:04
2201

Головний лікар Сарненської центральної районної лікарні Василь Іванюк розповів, що станом на вечір, 24 вересня, ситуація у медзакладі – напружена.

Наразі у реанімації перебуває сім хворих у важкому стані, усі – киснезалежні. У лікарню також поступили троє хворих з Вараша, Сарни та Дубровиці.

«Картина не втішна, щодня поступає значна кількість хворих з важкими пневмоніями. Ми б‘ємо друзі антирекорди, досягаємо відмітки в 100 хворих. Ситуація важка, напружена. З такими темпами скоро не буде вільних місць в профільних відділеннях», – інформує головний лікар.

За словами медика, 25 пацієнтів перебуває в інфекційному відділенні з діагнозом COVID-19. Сім пацієнтів – киснезалежні, у важкому стані. Виписали чотири пацієнти, сім перевели з обсервації та одного з реанімації. На обсервації зараз перебуває шістдесят п‘ять хворих. До Сарненської ЦРЛ поступило чотирнадцять хворих.

«Виписали дев‘ять пацієнтів, переведено шість хворих в інфекцію. З високими температурами двадцять дев‘ять пацієнтів. Тридцять хворих на третьому поверсі обсервації ковідовські.», – зазначив Василь Іванюк.

Читайте також: У Сарненській лікарні розпочали ремонт

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024