Батьки можуть придбати цілісний «пакунок малюка» за виплачені державою кошти

20 Вересня 2020, 16:40
619

У рамках реалізації пілотного проєкту монетизації одноразової допомоги «пакунок малюка» за пропозицією Мінсоцполітики з'явилась інтернет-платформу, де можна придбати дитячі товари та «пакунок малюка» у натуральній формі від українських виробників.

Про це йшлося на зустрічі представників Міністерства соціальної політики України та Асоціації виробників із національними виробниками дитячих товарів та іншими суб’єктами господарювання у сфері торгівлі дитячими товарами, – пише Урядовий портал

Під час заходу сторони обговорили єдині кваліфікаційні вимоги до учасників платформи, єдині правила співпраці для чесної, прозорої конкуренції та пропозиції учасників щодо найвигідніших умов з реалізації соціальної програми.  

Станом на 17 вересня в АТ «Комерційний банк «ПриватБанк» видали соціальні картки для виплат одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» 25,6 тисячі батьків новонароджених. В системі соціального захисту населення зареєстрували 13,8 тисячі заяв на отримання грошової компенсації, з них включено до виплати – 10 тисяч осіб. Очікувана дата перерахування коштів грошової компенсації на спеціальні рахунки отримувачів 24 вересня.

До пілотного проєкту приєдналися 25 ретейлерів (юридичних та фізичних осіб), які внесли до Реєстру закладів торгівлі інформацію щодо 61 торгової точки: 11 інтернет та 50 наземних магазинів. Дані про роздрібні торговельні точки з Реєстру закладів торгівлі, що приєдналися до публічного договору про реалізацію пілотного проєкту за посиланням

Читайте також: Гроші замість «пакунку малюка»: як це працюватиме з 1 вересня

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024