Сарненським ліцеїстам провели незвичну руханку. ФОТО

18 Вересня 2020, 16:12
1477

Соціальний проєкт «Не лінуйся! Рухайся!» стартував у Сарнах.

Ранок у вихованців Сарненського районного ліцею «Лідер» 18 вересня розпочався досить незвично – з особливої руханки. Провести її завітала до них відома спортсменка, майстерка спорту України з боротьби вільної, неодноразова чемпіонка обласних та Всеукраїнських змагань, а нині заступник директора комунального закладу «Сарненська ДЮСШ» Сарненської районної ради Наталія Белаш. Про це інформують в організації Спорт для всіх Рівненщини.

Подібні заходи проходять в рамках соціальної кампанії «Не лінуйся! Рухайся!» по усіх куточках України. Його організатором на Рівненщині є комунальний заклад «ОЦФЗН «Спорт для всіх» за підтримки Відділення НОК в Рівненській області.  Вся програма заходу планувалась з урахуванням вимог епідеміологічної ситуації та з дотриманням умов карантину.  Окрім руханки на учасників чекали ще й індивідуальні конкурси з використанням різноманітного спортивного інвентарю та вікторина на спортивну тематику.

Отож, найкращими у конкурсі «Гімнастичний» стали Вікторія Бережна та Марія Бриж, що найдовше обертали обручі. Успішним став конкурс «Скакалка» для Владислава Прокопчука та Ангеліни Лобасюк. А найбільш влучними серед всіх учасників були Андрій Карпович та Ігор Ткач, показавши найкращий результат у конкурсі «Кільця». Всі вони отримали дипломи та сувеніри від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призи від Відділення НОК України в Рівненській області.

Учасники, котрі давали правильні відповіді на питання вікторини теж отримали на згадку різноманітні сувеніри.

Читайте також: «Повір у себе»: у Сарнах спортивно-реабілітаційний комплекс працює на повну





 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024