На порушників благоустрою у Сарнах склали адмінпротоколи

11 Вересня 2020, 17:05
826

Інспектори з благоустрою перевірили прилеглі території до об’єктів благоустрою на предмет дотримання чистоти та скошення трави, зберігання будівельних матеріалів за межею приватної території, недопущення спалення сухої рослинності.

Про це йдеться на сайті Сарненської міської ради. 

Інспектори обстежили 13 вулиць міста (Дачну; Мірющенку; Короленка; Ломоносова; Суворова; Миру; Технічну; Белгородську; Жовтневу; Горіхову; Вересневу; Осипенка; Чкалова). Під час обстеження зазначених вулиць, інспектори вручили 27 попереджень про порушення Правил благоустрою (11 попереджень стосовно неналежного утримання прилеглої території, вчасності невчасно скошеної трави; 14 попереджень про недопущення зберігання будівельних матеріалів за межею приватної земельної ділянки, більшість з яких вже не використовуються; 2 попередження за спалювання сухих залишків рослинності).

Інспектори відреагували 3 рази на звернення про допомогу від мешканців міста у розв'язанні питань щодо порушень Правил благоустрою у місті. Після перевірки територій, власникам яким раніше робили попередження: 3 суб’єкти не виконали вимогу у повному обсязі. На даних порушників склали та вручили протоколи за статтею 152 КУпАП.

Читайте також: Адреси, де у Сарнах є кнопки термінового виклику поліції





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39