У Сарнах вручили нагороди кращим представникам громади

24 Серпня 2020, 16:19
1799

З нагоди відзначення Дня Незалежності України у місті нагородили кращих представників громади.

23 серпня у Сарненському історико-етнографічному музеї відбулись урочистості з нагоди Дня Незалежності України. Про це інформують в пресслужбі Сарненської міської ради.

Захід відбувся з дотриманням карантинних вимог за участі керуючого справами міськвиконкому Віктора Бахна, голови районної державної адміністрації Олександра Кохана та голови районної ради Руслана Серпенінова.

Віктор Бахно привітав  міських жителів з 29-ою річницею Незалежності Уккраїни, нагородив Грамотою міської ради та нагрудним знаком до неї до Дня Незалежності України Олександра Ворона, Олексія Маслака, Тетяну Рибнік, Юрія Сінозацького, Тамару Станкову, Любов Оверчук, Марію Файфуру. 

Грамоти вручили за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста, активну громадянську позицію, підтримку міських ініціатив  та з нагоди 29-ї річниці Дня Незалежності України. Неповторну святкову атмосферу, гарний настрій та посмішки жителям міста на заході подарували колективи закладів культури міста та району, досконало виконавши пісенні та танцювальні номери. На території музею організували виставку талановитих майстринь різних мистецьких жанрів.

У цей же день поклали квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку.

Читайте також: На даху найвищого будинку Сарн виконали гімн України. ВІДЕО

У центрі Сарн урочисто підняли державний прапор. ФОТО

На День Незалежності у храмах Рівненської єпархії ПЦУ будуть молитися за Україну













 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024