Кому пропонують найвищі зарплати у Сарнах: топ-5 вакансій

17 Серпня 2020, 15:58
Топ-5 вакансій 2993
Топ-5 вакансій

По Україні у червні середня зарплата становила понад 11,5 тисяч гривень. Найбільші виплати традиційно зафіксували у Києві – у середньому 16,4 тисячі гривень.

Водночас сарненці можуть знайти більш оплачувані пропозиції. Подібні вакансії розміщують на сайтах пошуку роботи Work.ua.

Начальник виробництва

Зарплату у 20 тисяч гривень та офіційне оформлення обіцяють начальнику виробництва у Сарнах. Надають перевагу кандидатам, які мають профільну технічну освіту досвід роботи у сфері деревообробки, в тому числі на керівних посадах. Також роботодавець хоче, аби кандидат мав власне авто. Водночас для іногородніх є можливість забезпечення житлом.

Продавець-консультант

Роботодавець обіцяє зарплату в межах 10 -17 тисяч гривень %+бонуси. «Плавучий» графік роботи. Окрім того, що майбутній продавець-консультант буде допомагати відвідувачам магазину обирати інструмент під їх потреби в обов'язки входить, ще підтримка в чистоті фірмового магазину.

Поліцейський патрульної поліції

Патрульна поліція України шукає у Сарнах співробітників. Заробітну плату обіцяють від 11,2 тисячі гривень.Щорічну оплачувану відпустку тривалістю від 30 днів та безоплатне медичне обслуговування поліцейського та членів його сім'ї. Серед вимог до кандидата на посаду: вік – від 18 до 40 років, вільне володіння українською мовою, міцне здоров’я та висока психологічну стійкість.

Продавець побутової техніки

В повноформатний мережевий магазин побутової техніки та електроніки ДзвінОК потрібні консультанти. Зарплату обіцяють від 10 тисяч гривень. Майбутнім співробітникам пропонують  безкоштовне навчання, постійний розвиток відвідування тренінгів та курсів по підвищенню рівня знань. Можливість поїздок по Україні та закордоном на екскурсії та відпочинок. Від кандидата чекають знання ІТ-техніки та телефонії.

Вчитель англійської мови

Центр Helen Doron English у місті Сарни — це новітня приватна школа. Тут шукають педагога на офіційне працевлаштування на зарплату 9 тисяч гривень в місяць. Від пошукачів очікують володіння англійською на рівні Upper Intermediate / Advanced. 

Читайте також: Вартість валюти в обмінниках Сарн

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024