Фірма-підрядник відмовляється від ремонту шляхопроводу в Сарнах по гарантії

13 Серпня 2020, 10:22
1335

Шляхопровід на вулиці Суворова в Сарнах – в жахливому стані. Проте ремонту дороги водії ніяк не можуть дочекатися. Бо фірма-підрядник виявилася безвідповідальною.

Про це пише місцевий житель та депутат Рівненської обласної ради Микола Драганчук.

«Про ті незручності, які виникли після закриття у 2018 році на ремонт шляхопроводу по вулиці Суворова в Сарнах, не хочеться навіть згадувати. Декілька місяців мешканці міста жили в напрузі та з надією на швидке завершення робіт і повернення до звичного ритму життя. Врешті, дочекалися: транспорт тоді пустили ще задовго до офіційної здачі об‘єкта в експлуатацію. Тобто у вересні. Сумнівно, що саме ця обставина призвела до того, що виникли серйозні питання щодо якості виконаних робіт. Спочатку посипалося покриття на деформаційних швах, утворивши немаленькі вибоїни, а згодом зникло електроосвітлення мосту в нічний час. Хто мав би усунути ці недоліки? Звичайно, фірма-підрядник. То чи довго ще водіям чекати обіцяного ремонту, даруйте, відремонтованого шляхопроводу? А це вже питання з багатьма невідомими.

За словами Миколи Драганчука, фірма «Євро Плюс Буд», яка, між іншим, зареєстрована в Печерському районі Києва, а кінцевим бенефіціарним власником є жителька Клесова, справно взяла немалі кошти за ремонт і накивала п‘ятами. Як згодом і з Ремчиць, де ремонтувала міст через річку Горинь. Не минуло, як кажуть, і літа, а безпечно проїхати автомобілістам цю споруду-переправу надто складно. Бо на деформованих швах утворилися глибокі вибоїни, з яких, крім того, ще й стирчить арматура».

За його словами, ТзОВ «Євро Плюс Буд» не йде на контакт зі Службою автомобільних доріг, відмовляючись виконувати взяті на себе гарантійні зобов‘язання. Справа дійшла вже й до суду і нібито знайшли організацію, яка тим часом виконає ремонтні роботи. Проте поки що нічого не відбувається і шляхопровід продовжує руйнуватися.




Читайте також: 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024