На території Трипутнянської сільради положили 11 кілометрів асфальту

12 Серпня 2020, 16:32
1441

Замість старої бруківки та вибоїн на дорозі – нове асфальтобетонне полотно з розміткою, облаштований тротуар, світлодіодні знаки та огороджувачі.

Дорогу протяжністю майже 11 кілометрів відремонтували на території Трипутнянської сільської ради, що на Дубровиччині. Такі зміни для громади стали можливі завдяки президентській програмі «Велике будівництво». Про це інформують в пресслужбі Рівненської ОДА. 

«Вже зараз наша дорога змінилася до невпізнання. Якщо раніше доводилося вислуховувати масу нарікань від перевізників, місцевих водіїв, а експедитори товарів інколи просто оминали магазини нашої сільради, через незадовільне дорожнє покриття, то зараз дорогу до наших сіл називають найкращою в районі», – розповідає Трипутнянський сільський голова Роман Щур, який днями побував на будівельному майданчику.

Так, дорога вже повністю заасфальтована. Нині фахівці проводять там опоряджувальні роботи – наносять розмітку, розчищають та розширюють узбіччя, встановлюють світлодіодні знаки та світловідбивні огороджувачі.

Повне завершення будівельних робіт з нетерпінням чекають жителі п’яти сіл – Кривиця, Вільне, Грані, Залішани та Трипутні. А це близько півтори тисячі людей. Користуватимуться дорогою й інші села району, які є поблизу. Адже саме по ній здійснюється підвезення дітей до двох шкіл, дитсадка, лікарської амбулаторії та двох ФАПів.

Очільник сільської ради дякує всім, хто посприяв включенню даного об’єкта в перелік Національної програми «Велике будівництво», а також підрядній організації, яка будує дорогу: «Особисто у мене немає нарікань до якості робіт. Бо ж не секрет: часто-густо, закатавши чималі державні кошти в асфальт, натомість отримуємо об’єкт досить сумнівної якості. Наші ж підрядники все роблять на совість».

Читайте також: На три кілометри дороги поблизу Рокитного витратили понад 15 мільйонів гривень





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39