Сарненська прокуратура посприяла, аби судили чоловіка, який пропонував дві тисячі гривень патрульним

05 Серпня 2020, 11:13
1672

Березнівчанин за вчинене відповідатиме перед судом.

Березнівський відділ Сарненської місцевої прокуратури направив до суду обвинувальний акт відносно 50-річного березнівчанина, котрий в липні пропонував патрульним дві тисячі гривень хабара за не притягнення його до адмінівідповідальності. Про це інформують в пресслужбі місцевої прокуратури.

Нагадаємо, інцидент трапився 26 липня у Березному на вулиці Чапаєва патрульні зупинили керманича мотоцикла «Patriot». Житель Моквина спробував дати хабар. Після того, як чоловік не відреагував на вимогу припинити злочинні дії, поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. Злочин задокументували та внесли відомості за фактом надання неправомірної вигоди службовй особі. Скоєний злочин передбачає покарання у виді штрафу від 8,5 тисячі гривень до 11,9 тисячі гривень або ув'язнення чи обмеження волі на строк від 2 до 4 років.

Зазначимо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також: Рівнянин припаркував електровелосипед біля магазину, а його вкрали

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39