Головний лікар Сарненської лікарні вирішив не коментувати «зелену» зону в районі

01 Серпня 2020, 11:47
1603

На Рівненщині від 3 серпня діятимуть протиепідеміологічні заходи «зеленої» зони.

Рішення про перехід до «зеленої» зони прийняли на засіданні Державної комісії з питань техногенної небезпеки та надзвичайних ситуацій.

«Цього вдалося досягти завдяки тому, що в останні тижні кількість хворих, які одужали, приблизно однакова з кількістю виявлених нових випадків COVID-19», – інформує голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

До слова, 31 липня до обсервації Сарненської центральної районної лікарні поступили три пацієнти з пневмоніями.  Сімох пацієнтів виписали. Про це у фейсбук повідомив головний лікар медзакладу Василь Іванюк.

За його словами, у реанімації лікарні перебуває сім хворих. Усі киснезалежні. Шість з підтвердженим коронавірусом. Одного пацієнта направили в обсервацію та одного перевели з інфекційного відділення. В інфекції перебуває 13 «ковідовських» хворих. Шість – киснезалежні. Госпіталізували одного пацієнта. Виписали вісім. До обсервації поступили два жителі Сарн та один села Тріскині.

«Напевне, уже всі чули, що на наступний тиждень Рівненщину віднесли до «зеленої» зони з максимальним послабленням карантинних заходів. Коментувати не буду», – додав Василь Іванюк. 

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024