Жителів Сарн просять вивісити таблички та номери на свої будинки

30 Липня 2020, 17:00
1006

Відповідно до Закону України «Про доброустрій» та Правил порядку міста Сарни на житлових будинках, магазинах та офісах повинна бути встановлена адресна табличка.

У повідомленні йдеться, що адресні таблички зменшать проблеми в обслуговуванні населення міста. Так, швидка медична допомога, рятувальники, працівники поліції та інші служби швидше знаходитимуть потрібну їм адресу. Про це йдеться на сайті Сарненської міської ради.

Для приведення адресного господарства у відповідний стан міська рада  придбала та встановила аншлаги з назвами вулиць та номерними знаками, які кріпляться на перший і останній будинок вулиці. Монтаж адресних вивісок провели комунальники «Житлосервіс» за кошти міського бюджету та комунального підприємства з нумерацією багатоповерхових будинків. На жаль, процес заміни старих адресних табличок новими розтягнувся.

«Звертаємось до керівників усіх приватних підприємств та підприємців, до мешканців міста, проживаючих у приватному секторі з проханням встановити таблички з номерами та назвами вулиць на фасадах своїх підприємств, відділень банків, на магазинах, аптеках, житлових будинках. У зв’язку з проведенням у 2020 році Всеукраїнського перепису населення, міська рада просить з відповідальністю поставитись до цього питання, адже це потрібно не тільки тим хто буде проводити перепис населення, а й у разі потреби виклику екстрених служб – швидкої медичної допомоги, рятувальників, працівників поліції, комунальних служб» – йдеться у повідомленні ради.

Читайте також:

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024