Неправильно припарковані автівки в Сарнах блокують роботу пожежників

10 Липня 2020, 15:25
1693

Стан більшості дворів багатоповерхівок у Сарнах може ускладнити порятунок місцевих та їхніх домівок у разі надзвичайної ситуації. А все через невідповідно припарковані автівки та зелені насадження.

Протягом двох днів пожежно-рятувальний підрозділ Сарн проводить планові навчання по гасіння пожеж у багатоповерхових будинках. Про це зазначають у фейсбук на сторінці пожежно-рятувальної служби Сарн.

Рятувальники моніторять забезпечення під'їздів до пожежних гідрантів, а ще кругові проїзди до багатоповерхівок та ймовірні місця встановлення автодрабин. За словами надзвичайників ситуацію можна схарактеризувати складною: веденню оперативних дій перешкоджають припарковані автомобілі. У деяких місцях  зелені насадження. Це унеможливлює, в разі потреби, встановлення автодрабини для порятунку та евакуації людей при виникненні надзвичайних ситуацій.

«Відтак в першу чергу звертаємося до водіїв: припарковуючи своє авто залишайте місця для проїзду пожежного автомобіля та швидкої допомоги! Такий ваш простий вчинок може врятувати комусь помешкання, а можливо й життя!» – наголошують пожежники.

Проблемні питання у Сарнах співробітники ДСНС досліджуватимуть і надалі. Навчання триватимуть до 12 липня.

Читайте також: Сарненчанку, яку підозрюють в умисному вбивстві співмешканця, взяли під домашній арешт










 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024