Сарненських поліцейських, з нагоди професійного свята, відзначили грамотами

04 Липня 2020, 16:17
612

Сарненських поліцейських привітали з професійним святом.

4 липня своє професійне свято відзначають українські поліцейські – люди, які стоять на сторожі захисту прав та свобод наших громадян. Також у липні правоохоронці відзначають річницю від дня створення Національної поліції України. Цьогоріч Нацполіції виповнюється п’ять років. Про це повідомив голова Сарненської райради Руслан Серпенінов.

Привітав усіх працівників поліції і щиро подякував від усіх депутатів районної ради за відданість, жертовність і професійність. А ще зазначив, що поліція Сарненщини кожного дня, виявляючи мужність, витримку та самовіддачу охороняє життя та здоров’я мешканців нашого міста, стоїть на варті порядку.

«Важкі поліцейські будні вимагають від кожного високого професіоналізму та зразкової дисципліни. На них покладено відповідальне завдання – захист життя та здоров’я наших громадян, їх прав і свобод» – зазначив Руслан Серпенінов.

І насамкінець вручив спільні грамоти районної ради та райдержадміністрації кращим працівникам за сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків, особистий внесок у зміцнення законності і правопорядку в районі та з нагоди Дня Національної поліції України та передав вітання від Народного депутата України Сергій Євтушок.

Новини за тегом «поліція» читайте тут










 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024