У Сарненській лікарні за тиждень померли сім пацієнтів

25 Червня 2020, 12:23
1672

У медзакладі ситуація з коронавірусом стабільно складна.

Про це 24 червня повідомив головний лікар Сарненської центральної районної лікарні Василь Іванюк.

«Роботи все більше і більше. Такі реалії сьогодення. Інформація на даний час (24 червня – ред.). Реанімація: чотири хворих (стан важкий, кисне залежні). За добу добу маємо три втрати – це жителі села Чабель,  міста Вараш та села Більська Воля Володимирецького району. Рідним щирі співчуття. Тільки за останній тиждень в нас померло вже сім чоловік», - повідомляє невтішні дані медик.

За його словами, у Сарненській ЦРЛ в реанімацію з обсервації переведений один хворий у важкому стані, а одного хворого перевели в інфекційне відділення.

«П'ять пацієнтів кисне залежні, стан важкий, у решти середнього ступеня важкості. Двох виписали з одужанням, трьох перевели з обсервації та двох пацієнтів поступили (жителі села Зірне Березнівського району та місто Сарни). Обсервація – 45 пневмоній, з них у 17 підтверджений коронавірус. Виписали шість пацієнтів, поступили сім пацієнтів – це жителі міста Сарни, сіл Яринівка, Чудель, Люхча, Городець (2) Володимирецького району та місто Березне», – інформує головний лікар.

Читайте також: «Місце останньої надії»: показали, як у Сарнах лікують пацієнтів з коронавірусом

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024