На Матросова будують дощову каналізацію

20 Червня 2020, 11:40
Ремонтні роботи 1720
Ремонтні роботи

Підрядна організація ПрАТ «Рівнеавтошляхбуд» на замовлення Сарненської міської ради продовжує роботи з капітального ремонту вулиці Матросова від вулиці Ткача до вулиці Мічуріна в Сарнах.

19 червня підрядник завів на об’єкт частину обладнання, а саме ємкості для будівництва дощову каналізацію. Про це інформують у пресслужбі Сарненської міської ради.

Робочим проєктом на капітальний ремонт передбачили улаштування закритої системи водовідведення по вулиці Матросова, зокрема зливоприймальних колодязів, самопливної мережі ливневої каналізації, що об’єднає в себе також новозбудовану каналізаційну мережу вулиць Княгині Ольги та Короленка, локальних очисних споруд та напірної системи дощової каналізації із каналізаційною помповою станцією, яка надалі буде підключена в існуючі мережі міської каналізації. Також проєктом передбачили капітальний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини та тротуарів по обидві сторони вулиці.

Протяжність ділянки ремонту згідно з затвердженою проєктно-кошторисною документацією складає 874 метрів. Проєкт заплановали реалізувати до кінця 2020 року.

Читайте також: У Сарнах створили клуб любителів екстремальної їзди по бездоріжжю





 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024