У Сарненську лікарню госпіталізували вагітну жінку з важкою пневмонією

15 Червня 2020, 13:40
1734

Двох пацієнтів Сарненської лікарні виписали, натомість трьох перевели з обсерваційного відділення.

Мова йде про пацієнтів з Сарн та Орлівки. Про це повідомив головний лікар Сарненської центральної районної лікарні Василь Іванюк.

Головний медик розповів, що в обсервації 43 пацієнти з пневмоніями. До того ж госпіталізували  вагітну жінку з важкою пневмонією.

«В реанімації шість хворих, стан важкий, в одного пацієнта – вкрай важкий, він на неінвазивній ШВЛ. В інфекційному відділенні 23 хворих: з високими температурами – чотири, киснезалежні, стан здоров'я важкий. У інших пацієнтів стан середнього ступеня важкості. Двох пацієнтів виписали, натомість трьох перевели з обсерваційного відділення. Обсервація (терапевтичний корпус): 43 пацієнти, у всіх пневмонії, 15 хворих з високими температурами. Обсервація (травматологія): сім хворих, зокрема і вагітна жінка з важкою пневмонією. На даний час поступило десять пневмоній. Це жителі селища Клесів (3), сіл Кричильськ (2), Вири, Чабель, Мульчиці (2), та  Велихів, Володимирецького району» – повідомив Василь Іванюк.

Зауважимо, 14 червня лабораторно підтвердили коронавірус в п’яти жителів селища Клесів. Таким чином на Сарненщині офіційно зареєстрували 209 випадків захворювання. З них 13 – летальні.

Читайте також: У Сарненській лікарні від коронавірусу помер 68-річний чоловік

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024