Казка на стінах: у Сарнах працівниця залізниці розмалювала під’їзд

03 Червня 2020, 10:05
3230

Карантин, як час для творчості. Під час вимушеної ізоляції 56-річна сарненчанка Раїса Аврамишина художньо розмалювала стіни під'їзду.

Жінка розповіла журналістам Район.Сарни, що можливо й художник з неї не ідеальний, але пропустити нагоду покращити місце, де живе, не змогла.

Раїса Аврамишина працює інспектором квиткового бюро на залізниці Сарни. На час карантину – у вимушеному простої. Розповідає, що намалювала повну композицію ще шість років тому, нині вирішила поновити нанесений малюнок. Відколи почався карантин часу побільшало, тож взялася за пензлі. Тож сім днів зранку до ночі провела у під'їзді, аби він став привабливішим. 

Сусіди спочатку дивувалися, потім – дякували. Багато хто хотів допомогти, часто приносили гостинці, коли працювала за творчою роботою. І що цікаво, додає пані Раїса, ніхто не скаржився на запах фарби.

«Я не вчилася художньому мистецтву, просто подобається малювати. І якщо я змогла пензликами нанести казку в під'їзді, то кожен, хто цього по-справжньому бажає теж зможе» – додала Раїса Аврамишина.

Читайте також: Жителям Рівненщини компенсують відсотки за «теплими» кредитами

1

1





1





1

1


1



1




1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024