Міська рада Сарн відзначила активних дітлахів

02 Червня 2020, 12:28
1726

Міська очільниця Світлана Усик відзначила талановитих вихованців дошкільних навчальних закладів та закладів культури міста.

1 червня Світлана Усик з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, з дотриманням карантинних правил, вручила Подяки міського голови, подарунки  найменшим обдарованим мешканцям Сарн. Про це інформують у пресслужбі Сарненської міської ради.

Зокрема, міський голова відзначила вихованців, які проявили активність, креативність та творчість у конкурсах, флеш-мобах, челленджах, проведених  у карантинний період ДНЗ та закладами культури міста онлайн.

«Приємно відзначити, що у непростий час карантину дітки нашого міста, з допомогою батьків та вихователів, викладачів змогли у дистанційній роботі творчо реалізуватись», – зазначила міський голова.«Ми гордимося Вашими уміннями та досягненнями, дорогі малюки».

Міський голова звернулась до дітлахів зі словами вдячності за прояв себе,  наполегливість, перемогу у конкурсах, челенджах та флеш-мобах у режимі онлайн. Світлана Усик побажала міцного здоров’я, подякувала батькам вихованців за спільну роботу та наголосила на необхідності дотримання жорстких карантинних обмежень.

Читайте також: Сарненчанка здобула високу відзнаку на дистанційному конкурсі


1









 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024