Як сарненчанка під час карантину здобула кваліфікацію та роботу

29 Травня 2020, 16:03
Тетяна Дука 1103
Тетяна Дука

Сарненських продавців атестують дистанційно на робочому місці.

Тетяна Дука направлена на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ Дубровицькою районною філією Рівненського обласного центру зайнятості, сьогодні має особливий, піднесений настрій.

Випускниця навчального закладу успішно опанувала професію «Продавець продовольчих товарів», отримала свідоцтво державного зразка, та отримала офіційне робоче місце. Завідувач Сарненського навчального відділення РЦПТО Іван Гаврилюк розповів, що Тетяна навчалася за індивідуальною формою. Особливістю її державної кваліфікаційної атестації те, що складала вона її дистанційно, а головне – прямо із робочого місця.

Тримісячне навчання в РЦПТО дозволило слухачці підтвердити 3-й кваліфікаційний розряд, якнайкраще зарекомендувати себе перед роботодавцем та максимально адаптуватися до нового робочого місця. Роботодавець  схвально відгукується про уже нинішню колегу, до того ж, вона особисто була на зв’язку, поряд зі своїм продавцем-початківцем під час іспиту.

Виробниче навчання та виробнича практика слухачки, що відбувалися на базі магазину роботодавця, припали саме на період  карантину. Отож особливі умови роботи та комунікації допомогли Тетяні здобути цінний професійний досвід.

«Робота подобається, прагну якнайкраще застосувати отримані знання та приваблювати клієнтів до нашого магазину», – оптимістично налаштована випускниця.

До слова, у Сарненському навчальному відділенні наразі дистанційно навчаються слухачі, направлені Сарненським районним центром зайнятості та Дубровицькою РФ РОЦЗ. Вони здобувають професію продавця непродовольчих товарів. А з червня планується навчання за індивідуальною формою продавців продовольчих товарів. Усі ці слухачі після закінчення навчання матимуть офіційні робочі місця.

Читайте також: Сарненчанка здобула високу відзнаку на дистанційному конкурсі

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024