Кінопрем’єри для дітей: як подивитися новинки та залишатися в безпеці

25 Травня 2020, 10:12
627 Джерело: фото з сайту: 112 Украина

З 29 травня по 7 червня «Children Kinofest» буде знайомити українських дітей з найновішими європейськими стрічками та світовою кінокласикою.

Покази триватимуть протягом 7 днів та проходять вже 7 років поспіль. Про це інформують огранізатори кінофестивалю.

Цьогоріч «Children Kinofest» вперше відбудеться онлайн. Тому переглянути стрічки можна у зручний час безкоштовно. Для цього потрібно попередньо зареєструватися на сайті

До конкурсної програми увійшли сім фільмів, відібраних на найбільших європейських кінофорумах. Переможця фестивалю обирати буде сам глядач після перегляду, голосуючи.

Україну в конкурсній програмі фестивалю представляє фантастична пригодницька стрічка «Фокстер&Макс» Анатолія Матешка. У ній головний герой фільму, дванадцятирічний школяр Макс знаходить балончик з нанофарбами і малює графіті собаки. Неочікувано малюнок оживає та перетворюється на пса-наноробота з суперможливостями.

Крім того, також можна буде переглянути:

  • «Лос Бандо» – шалена подорож на рок-фестиваль у Норвегії. Ця стрічка претендувала на здобуття «Кришталевого ведмедя» за найкращий художній фільм для юнацтва на Берлінському кінофестивалі;
  • «Сіпсік – лялька-друг» –- екранізація знаменитої серії розповідей, яка стала символом дитячої літератури Естонії;
  • «Гол!» – стрічка, створена в найкращих традиціях британської анімації. В ній йдеться про маленького крота, який мріє стати футболістом, а не шахтарем, як всі його родичі.
  • німецьке фентезі «Тім Талер або Проданий сміх»;
  • австралійський сімейний фільм «Мій друг містер Персіваль»;
  • нідерландсько-німецька драма «Салон краси Ромі».

До слова, минулого року на кінофесті перемогла українська анімаційна пригодницька стрічка «Викрадена принцеса» Олега Маламужа. Вона набрала 4, 79 бали з 5. 

Читайте також: Всеукраїнська школа онлайн доступна для всіх класів: розклад уроків

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024