Територію поблизу багатоквартирного будинку в Сарнах обробили противірусним засобом

19 Травня 2020, 10:50
1255

Працівники  комунального підприємства «Житлосервіс» обробили контактні поверхні будинку по вулиці Суворова, 7 та дитячі ігрові майданчики на подвір'ї.

18 травня провели санітарну обробку багатоквартирного житлового будинку противірусним дезінфікуючим засобом АКВАДЕЗ. Про це інформує Сарненська міська рада.

Зокрема, під'їзди окропили противірусним засобом у достатній кількості, орошили місця загального користування. Продезінфікували майданчики перед входом у під’їзди, вхідні двері, ручки, кодові замки, перила, стіни, підлоги на перших поверхах.

Ретельно обробили дитячі ігрові майданчики на подвір'ї.

Представники міської ради звертаються до сарненців з проханням не ставити під загрозу здоров’я близьких, своє, пересічних. 

«Самоізоляція  – це нова життєва філософія свідомих людей по всьому світу. Не будьте байдужими до друзів та знайомих. Будьте обачні!  Прості речі рятують життя! Піклуйтеся один про одного у час пандемії.  Якщо маєте потребу виходити з дому – обов'язково одягайте медичну маску. Користуйтесь засобами дезінфекції, частіше мийте руки», – зазначають у міській раді.

Читайте також: 







 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024