Заступниця голови Сарненської РДА одужала від коронавірусу

01 Травня 2020, 18:05
3442 Джерело: фото з Фейсбук

Заступниця голови Сарненської РДА поборола коронавірусну інфекцію.

1 травня зранку першій заступниці очільника Сарненської РДА Людмилі Мариніній повідомили результати на COVID-19. Два ПЛР тести – негативні. Про це журналістам Район.Сарни повідомила Людмила Мариніна.

За словами посадовиці симптомів ніяких немає. Каже, що три тижні перебування на самоізоляції – бути в чотирьох стінах важко, адже звикла до активного життя. Однак, нудьгувати Людмила Мариніна не мала часу, працювала дистанційно, часто розв'язувала нагальні питання району.

«За цей період відчула величезну підтримку людей. Щиро вдячна рідним, друзям, знайомим і незнайомим за їх молитви, за їх духовну та моральну підтримку. За щирі й теплі слова втіхи! Хай Господь віддасть їм сторицею, укріпляє, оберігає та благословляє на міцне здоров'я, на мир та любов!», – додала Людмила Мариніна.

Нагадаємо, 11 квітня стало відомо, що в очільника Сарненської РДА Олександра Кохана підтвердили коронавірусну інфекцію. 16 квітня недугу виявили в першої заступниці голови Сарненської РДА Людмили Мариніної. 27 квітня Олександр Кохан отримав результати тестування, що одужав.

Читайте також: Як інфікувалися коронавірусом медики Сарненської лікарні: версія облдержадміністрації

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024