Квітучі Сарни: містян запрошують до участі в озелененні

30 Квітня 2020, 17:40
1608

У карантинні дні зусиллями працівників комунальних підприємств та установ, організацій міста на різних ділянках Сарн грають кольорами цвіту весняної пори квіти, кущі та дерева.

Сарненців запрошують до участі в озелененні, покращенні благоустрою спільними силами у місті.

«Використаймо час вдома – зробімо чистими, прибраними прибудинкові території! Спільними зусиллями – до кращого благоустрою міста!», – наголошують у Сарненській міській раді.

По завершенню карантинного періоду всі ходитимуть міськими стежинками, центральною алеєю, скверами, парками частіше, де посилено працюють комунальники, забезпечують належний чистий вигляд, доглядають за зеленими  постачальниками кисню.

Вулиці міста Сарни в останні дні квітня відрізняються яскравістю та різнобарв’ям. Зачаровують та радують міських жителів під час рідких виходів на свіже повітря. Особливо привабливо, ошатно виглядають сквери, паркові зони, міські клумби, прибудинкові, прилеглі до установ та  підприємств  території. Привертає увагу й ландшафтний дизайн доглянутих територій.

Нехай краса сарненських вулиць дарує гарний настрій та надію на краще мешканцям нашої громади у непростий для міста та країни час, у період пандемії.











 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024