Карантинні будні: у Сарнах працюють над озелененням міста

26 Квітня 2020, 12:42
1335

Центральна площа, алея по вулиці Широкій, парк «Героїв Майдану, сквер «Залізничник», паркова зона біля готелю «Случ» міста Сарни відтепер цвітуть, переливаються барвами кольорів весни.

На виконання Програми по здійсненню озеленення міста Сарни згідно з запланованими заходами міською радою працівниками комунальне підприємство «Екосервіс» висаджують квіти на міських клумбах, дерева та кущі у паркових зонах. Про це йдеться на сайті Сарненської міської ради.

З настанням по-справжньому теплих весняних днів, з  першими ранковими промінчиками вчорашнього та сьогоднішнього днів зусиллями комунальників паркові зони міста набули оновленого мальовничого вигляду. Майстрині комунального підприємства висадили у нововстановлених вазах на ліхтарях по названих локаціях маленькі різнокольорові квіти та туї у формі казкових героїв та геометричної фігури – куб на центральній алеї по вул. Широкій, біля артоб'єкта «Метелик». Вона слугуватиме фотозоною для найменших мешканців нашого міста.

Попередньо комунальниками спільно з працівниками виконавчого апарату міської ради на центральній площі міста та по вулиці Толстого висадили молоді декоративні дерева «Катальпа»,  декоративні сливи. У клумбах, що навколо дерев – теж завдяки постійному догляду комунальників – розквітли тюльпани.

Зауважимо, міська влада закликає долучатись до озеленення міських жителів, зокрема до висадження кущів, дерев, квітів на дворових, прибудинкових, прилеглих  територіях – аби дихати чистим повітрям.

Читайте також:  Заяву на одруження можна подати в онлайн режимі

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024