Сарненчан просять не нести штучні квіти на кладовища

17 Квітня 2020, 09:34
776

Сарненчан просять дотримуватися правил благоуцстрою і не створювати стихійних сміттєзвалищ.

Біля кладовищ по вулиці Ковельській, по вулиці Свято-Троїцькій, по вулиці Шарпака розміщені майданчики для твердопаливних відходів. Однак, як зазначають у Сарненській міській раді це не показник для більшості містян, які в передвеликодню пору перетворюють усі без винятку кладовища на стихійні сміттєзвалища, щорічно.  Сміттєві навали з’являються посеред  кладовища на старих могилах, людей не зупиняє навіть той факт, що вони викидають непотріб під чийсь хрест.

«Дякуємо всім, хто дотримується правил благоустрою і виносить непотріб, побутові відходи у контейнери та сподіваємося, що зрештою всі відвідувачі цвинтарів будуть поводити себе таким чином. Адже прибирання території всередині кладовищ ускладнене. Тому, звертаємось із проханням, якщо Ви бачите, що людина залишає сміття на території, просимо звернути її увагу на наявність спеціальних контейнерів для ТПВ, спеціально облаштованих для збору сміття біля міських кладовищ. Сподіваємось, що кожен задумається чи варто нести штучні квіти до могил, що стають непридатними вкрай швидко, та знайде альтернативу – висадження живих», – наголошують у міській раді Сарн.

Комунальники міста, працівники підрядних організацій, на замовлення Сарненської міської ради, встановили нові і відремонтували попередньо облаштовані огородження територій кладовищ, провели поточний ремонт доріг для зручнішого пересування громадян,  забезпечили на кожному міському кладовищі централізоване підвезення піску для потреб містян, які у передвеликодні дні наводять лад на могилах рідних, провели ревізію усіх наявних водонапірних колонок для забезпечення водою та надали прибраного ошатного вигляду територіям біля них. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024