Сарненські прокурори повідомили про підозру трьом нелегальним бурштинокопачам

15 Квітня 2020, 14:22
545

Прокуратура повідомила про підозру групі осіб, до якої входили три мешканці Рівненщини, у вчиненні незаконного видобутку бурштину 

Працівники Сарненської місцевої прокуратури 14 квітня повідомили про підозру трьом жителям Дубровицького району за фактом незаконного видобутку бурштину. Про це інформує пресслужба прокуратури Рівненщини.
В ході розслідування встановили, що на початку квітня, вказана група осіб за попередньою змовою та за допомогою заздалегідь приготовленого спеціального обладнання, здійснювала незаконний видобуток дорогоцінного каміння бурштину-сирцю в лісовому масиві поблизу села Грицьки Дубровицького району.
Правоохоронці вилучили мотопомпу заводського виробництва, армований водозабірний рукав, пожежні рукави та інше знаряддя вчинення злочину, на яке в подальшому слідчий суддя наклав арешт.
Крім того, за процесуального керівництва Сарненської місцевої прокуратури правоохоронцями 13 квітня виявили 6 осіб,  які також займалися незаконним «промислом» поблизу села Кривиця Дубровицького району.
Вилучили «УАЗ», мотопомпу кустарного виробництва та чотири пожежні рукави. На даний час у кримінальному провадженні підготовили клопотання про накладення арешту на вказане майно. 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024