На Матросова в Сарнах уклали асфальт

10 Квітня 2020, 10:06
1128

У Сарнах по вулиці Матросова влаштували нове дорожнє покриття 2/3 протяжності вулиці.

Підрядник на замовлення Сарненської міської ради вже влаштував нове дорожнє покриття двох третин усієї протяжності ділянки ремонту за затвердженою проєктно-кошторисною документацією, яка загалом складає 874 метрів. Роботи з капітального ремонту вулиці Матросова від вулиці Ткача до вулиці Мічуріна продовжуються. Про це інформує Сарненська міська рада.

10 квітня працівники підрядної організації ПрАТ «Рівнеавтошляхбуд» працювали над влаштування нового дорожнього покриття частини вулиці, асфальтують з’їзди. 

Нагадуємо, виклали нові тротуари із ФЕМ – бруківки, проведено демонтаж старого зруйнованого покриття. Згідно з проєктом буде облаштована закрита система водовідведення, зокрема зливоприймальні колодязі, самопливні мережі ливневої каналізації, що об’єднають в себе також новозбудовану каналізаційну мережу вулиць Княгині Ольги і Короленка, локальних очисних споруд та напірної системи дощової каналізації із каналізаційною насосною станцією, яка буде підключена в існуючі мережі міської каналізації.

Читайте також:  У Сарнах ремонтують вулицю Тараса Боровця












 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024