Вулицю Некрасова у Сарнах просять звільнити від гаражів

25 Березня 2020, 16:33
1808

У поточному році за кошти державного бюджету запланували здійснити капітальний ремонт вулиці Котляревського – Некрасова (в межах вулиць Пушкіна та вулиць Белгородська).

Сарненська міська рада уже розробила та затвердила  проєктно-кошторисну документацію на цей об’єкт будівництва. Про це йдеться на сайті міської ради.

Проєкт передбачає собою улаштування дощової каналізації на ділянці ремонту із насосною станцією, будівництво тротуарів із ФЕМ (бруківки) та ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини вулиць загальною протяжністю 1132,5 м.

Враховуючи наведене вище, звертаються до користувачів тимчасових споруд (торгових павільйонів, гаражів і т.д.), які розміщені на землях загального користування комунальної власності по вулиці Некрасова. Містян просять демонтувати займану ними частину вулиці Некрасова.

У разі невиконання добровільного демонтажу тимчасових споруд питання примусового демонтажу буде розглядатися на засіданні виконавчого комітету Сарненської міської ради з метою прийняття рішення про демонтаж даних тимчасових споруд в примусовому порядку.

Проєктна схема вулиці Котляревського – Некрасова після проведення капітального ремонту:



1



 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024