На які дороги Сарненщини витратять понад 50 мільйонів гривень

22 Березня 2020, 16:33
2809

На Сарненський район передбачили 38 мільйонів гривень, ще 14,9 мільйонів – на Сарни, яке є містом районного значення.

У Сарнах уся сума піде на ремонт вулиць Котляревського-Некрасова. Про це пише Рівне вечірнє.

Читайте також: Розклад руху спецрейсів для медиків Сарненщини

У районі 30 мільйонів гривень – на поточний середній ремонт п’яти кілометрів дороги Карасин – траса М-07 (від Страшевого до Рудні-Карпилівської), а 8 мільйонів – на поточний середній ремонт 7,5 кілометрів траси Яринівка-Тутовичі-Костянтинівка (від Яринівки до Тріскинь). 

Загалом із 527 мільйонів гривень, які отримає Рівненщина цього року на місцеві автошляхи, 100 млн піде на їхнє утримання (дрібний ямковий ремонт, прибирання від снігу і т.п.), а решта — на будівництво, капітальні та середні поточні ремонти. Список доріг, які отримають фінансування, уже затверджено.

Начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської ОДА Олександр Поліщук уточнює, що список доріг ще може бути доповнений, якщо під час тендерів зекономлять частину коштів:

«У пріоритеті були дороги, що ведуть до шкіл, дитсадків, приймальних відділень лікарень, роботи в яких проводитимуть у рамках реалізації проєкт «Велике будівництво». У більшості відремонтовані ділянки матимуть протяжність не менше п’яти кілометрів. Зараз виконують підготовчі роботи, а по окремих об’єктах  тендерні процедури»,  –  зазначив посадовець.

Коментарі
23 Березня 2020, 17:45
От цікаво, а коли полагодять Сарни-Рокитно в межах Клесова , скільки можна душити нас пилюкою після гравійно-щебеневих "ремонтів"?!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024