Сарненщина отримала потративний апарт для вентиляції легень

21 Березня 2020, 10:27
1030 Джерело: фото: lab-metr.ru

Робота Цілодобового оперативного штабу продовжується.

Станом на 8:00 ранку 21 березня на Рівненщині хворих на коронавірус не виявлено. Про це повідомив очільник Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Загалом, за ніч на гарячу лінію надійшло лише 17 звернень. А це означає, що громадяни уже більше поінформовані про ситуацію в області. В режимі 24/7 працюють і очільники районів. Вночі, під час чергування, Віталій Коваль поспілкувався з головою Сарненської РДА Олександром Коханом про ситуацію в районі. Все спокійно. До протидії коронавірусу – готові.

«Лікарні наші забезпечені всім необхідним. Сарненська ЦРЛ плюс операційні блоки мають на сьогодні 10 апаратів для штучної вентиляції легень, на цьому тижні отримали один мобільний портативний ШВЛ» – розповів Олександр Кохан.


20 березня спеціальним рейсом повернулися рівняни з Перемишля. У Львові їх зустріли медики й провели усі санітарні заходи. Зробили кожному температурний скрініг – підвищеної температури в жодного не виявили. Взяли матеріали для аналізів. Після огляду їх автобусами доставили до домівок. Крім того, зобов’язали дотримуватися карантинного режиму і взяли розписки про тимчасову самоізоляцію.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024