Прізвища поліцейських, які врятували чоловіка в Сарнах

28 Лютого 2020, 09:22
Олена Клюйко. Володимир Давидчук 7839
Олена Клюйко. Володимир Давидчук

Столичний правоохоронець відзначив словами подяки патрульних з  Сарн, які врятували життя перехожому.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький прокоментував порятунок чоловіка у Сарнах. Про це він написав у мережі Фейсбук.

Зазначимо, патрульні Олена Клюйко та Володимир Давидчук у Сарнах упродовж двох хвилин реанімували чоловіка, який не дихав.  Це сталось 27 лютого близько 14:00 годині на вулиці Широкій.

«Просто посеред вулиці йому стало зле, він впав на газон й почав задихатися. Поліцейських на допомогу покликали перехожі», - розповідає Олексій Білошицький. 

Білошицький підмітив, що патрульні діяли професійно, не розгубилися, одразу почали робити чоловікові непрямий масаж серця, після чого чоловік отямився. 

«Володимир Давидчук взагалі сьогодні пройшов так зване «бойове хрещення», адже вперше за свою службу застосував навички надання домедичної допомоги. Хвилювався...Але потрібно було діяти швидко і головне — професійно. Йому це добре вдалося. Наразі врятований в реанімації. Далі — робота лікарів. Дякуємо небайдужим громадянам, які помітили чоловіка й не пройшли повз.  Дякуємо патрульним Олені Клюйко та Володимиру Давидчуку за врятоване життя. Пишаюся вами. І дякую за службу!» – підсумував столичний чиновник.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024