Нардеп від Сарненщини пропагує вбивство тварин, - ЗМІ

21 Лютого 2020, 14:25
Сергій Литвиненко 1072
Сергій Литвиненко

«Слуга народу» від Сарненщини вважає, що вбивство норок треба продовжувати.

Народний депутат України від партії «Слуга народу» Сергій Литвиненко, обраний по 156-му виборчому окрузі на Рівненщині каже, що вбивство норок під час забою є гуманним і вони не страждають. За його словами норки спершу непритомніють. Про це пишуть Рівненські новини.

Нардеп також повідомив, що днями у Верховній Раді відбувся резонансний круглий стіл. Тема – бути чи не бути вирощуванню хутрових тварин в Україні. Зокрема – норки.

«Донедавна я вважав, що його, вирощування, треба заборонити. Бо тваринок шкода. Але я отримав величезну кількість суперечливої інформації. Тому вирішив сам, на власні очі побачити, як працюють норкові ферми. На парламентських канікулах, коли було трохи вільного часу, я поїхав на одну з них, на Київщині. Не буду нічиїм лобістом, але скажу правду: я побачив сучасну європейську ферму. Головним для мене було – чи страждають тварини під час забою. Тепер я знаю – не страждають. Забій відбувається гуманно. Норки спершу непритомніють… Там все – екологічно, шкоди довкіллю немає…», – каже нардеп.

Також нардеп вважає, що вбивство норок треба продовжувати, аби не дати знищити галузь, яка вже створила 1500 робочих місць – при чому – у сільській місцевості, платить 30 мільйонів гривень податків та залучила понад 100 тисяч доларів інвестицій.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024