У Сарнах судили жінку, яка вапном обпекла сусіду око

21 Лютого 2020, 11:33
Жінка білила паркан і облила сусіда вапном 1717
Жінка білила паркан і облила сусіда вапном

Суддя Сарненського районного суду Юрій Березень розглянув матеріали, які надійшли від Сарненського відділення поліції про умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Мова йде про конфлінкт двох сусідів. Жінка вилила вапно на сусіда. Слухання справи відбулось 14 лютого в Сарненському районному суді. Про це Район.Сарни стало відомо з постанови суду.

Читайте такожВзяли під варту сарненчанина, який до смерті побив односельця

Інцидент трапився у селі Камяне Рокитніського району 13 квітня 2019 року. Повіернувшись з роботи жінка взялася білита паркан. До неї підійшов сусід. Між чоловіком та жінкою на території, що межує з їхніми будинками, виник словесний конфлікт. Жінка нестрималася -  махнула на нього щіткою, а потім вилила 3,5 літрову каструлю вапна через паркан на чоловіка.

Вапно обпевко чоловіку окоі. Внаслідок травми він лікувався на стаціонарі у Центрі мікрохірургії ока КП «Рівененська обласна клінічна лікарня», у місті Рівне. 

За висновками медиків, у чоловіка виявлений хімічний опік коньюктиви, рогівки ІІ-ІІІ ступеня лівого ока. Це привело до рубцевих змін лівого ока у вигляді інтенсивного помутніння рогівки в оптичній зоні.

 У суді жінка свою вину визнала.

Сарненський районний суд визнав її винною та призначив покарання у виді позбавлення волі на один рік з випробувальним терміном 1,6 року. Також жінка має виплатити потерпілому сусіду 20 тисяч гривень завданої злочином моральної шкоди.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024