Взяли під варту сарненчанина, який до смерті побив односельця

20 Лютого 2020, 11:48
Фото з місця, де стаолася бійка з смертельними наслідками 1039
Фото з місця, де стаолася бійка з смертельними наслідками

За принципової позиції Сарненської місцевої прокуратури, за рішенням апеляційного суду, молодика, який наніс смертельні удари взяли під варту.

Нагадаємо, подія сталася на Водохреще у Великому Вербчому 22-річний молодик забив до смерті 54-річного чоловіка. Близько другої ночі біля місцевого кафе між двома односельцями напідпитку виникла суперечка. Молодик завдав декілька ударів ногами та кулаками обох рук в область голови та тулубу потерпілого від яких останній помер на місці. Про це йдеться на сайті Сарненської місцевої прокуратури.

Читайте також: В Сарнах затримали наркоторговця

Слідчі Сарненського ВП ГУ НП в Рівненській області за погодженням із Сарненською місцевою прокуратурою звернулися у місцевий суд з клопотанням про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проте, суд відмовив у задоволенні вказаного клопотання та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Прокурор, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, не погодився із таким судовим рішенням та його оскаржив.

Рівненський апеляційний суд апеляційну скаргу прокурора задовольнив, а відтак скасовав рішення суду першої інстанції та ухвалив нове, яким застосовав до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час у кримінальному провадженні тривають слідчі дії, хід досудового розслідування перебуває на контролі місцевої прокуратури.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024