У Сарненському музеї - виставка мікромініатюр «Восьме чудо світу»

20 Лютого 2020, 09:12
1780

У Сарненському історико-етнографічному музеї розпочала роботу виставка мікромініатюр Володимира Казаряна «Восьме чудо світу».

19 лютого о 14:00 годині відбулося відкриття. Участь у заході взяв перший заступник міського голови Віктор Хомич.

На виставці представлені шедеври мікромініатюрного мистецтва, що вважаються неперевершеними творіннями рук людських. Філігранні мікроскульптури, розміщені на макових зернах, чарівні квіти, встановлені на людському волосі, портрети і шаржі знаменитостей на рисових зернах, приголомшливі своєю витонченістю мережива з 1/100 людської волосини, караван верблюдів у вушку голки, підковану блоху, яка закріплена на кінчику волосини і багато інших мікромініатюрних творінь, які не мають аналогів у світі.Також на виставці  презентований найменший у світі портрет принцеси Діани, намальований олійними фарбами на зрізі рисового зерна. Пензликом художнику служила одна сота частина волосся.

Кожна мікромініатюра — це «Ноу-хау», яке створюється за особливою авторською технологією на межі людських можливостей. Мікрошедеври Майстер створює в паузах між ударами серця. Своєю творчістю Володимир Казарян демонструє безмежність людських можливостей.

Довідка: Володимир Едуардович Казарян — видатний майстер мікромініатюрного мистецтва світового рівня, творець витворів, що вражають своєю унікальністю, мікроскопічними розмірами, красою. Людина рідкісного обдарування, яскравий представник типу «універсальної людини». Він не тільки чудовий художник і скульптор, конструктор і винахідник, але й філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. Його девіз — «Неможливе зробити можливим!». Його творіння знаходяться в приватних колекціях багатьох президентів і світових знаменитостей, а виставки завжди користуються незмінним успіхом, викликаючи радість і здивування.
На виставці також представлені книги автора — тритомник віршів — «Апофеоз любові», «Апофеоз мудрості» і «Апофеоз життя». Автор вважає, що, тільки наповнюючи душі і серця людей — любов’ю, світлом і добром можна змінити світ на краще.
 

Адреса музею: Сарни, вулиця Просвіти 20
Час роботи музею: ЩОДЕННО з 9.00 до 18.00 (вихідний понеділок)

Тел. для довідок: (066) 840 91 78
Телефон директора Музею мікромініатюр: (050) 66 31 457
Діятиме 2 місяці. Вхідний квиток дорослий - 40 грн., дитячий - 30 грн., група дітей, більше 10 чол. - 25 грн.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50