Очільник Сарненщини відвідав Немовицьку тергромаду

18 Лютого 2020, 13:09
2619

Голова районної державної адміністрації ознайомився з Немовицькою об’єднаною територіальною громадою.

18 лютого голова райдержадміністрації Олександр Кохан та перший заступник голови райдержадміністрації Людмила Мариніна відвідали Немовицьку об’єднану територіальну громаду. Про це йдеться на сайті Сарненської РДА.

Читайте також: Очільник Сарненської районної ради прозвітував про свою роботу

В ході поїздки голова Немовицької ОТГ Віктор Савчин ознайомив з загальноосвітніми школами І-ІІІ ступенів села Тинне, Зносичі та Немовичі. Директори загальноосвітніх закладів поділились проблемними питаннями з Олександром Коханом та спільно визначили шляхи їх вирішення.
З нагоди десятиріччя відкриття нової школи в Тинному керівники району привітали педагогічний колектив, нагородили Почесними грамотами та пам’ятними знаками. В рамках проєкту «Світлодіти», який триває на Сарненщині, голова райдержадміністрації Олександр Кохан передав дітям Немовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, які навчаються в другу зміну світловідбивні елементи для безпечного пересування вулицями у вечірній час. 
Також керівники району ознайомились з ходом будівництва об’єкта «Реконструкція будівлі початкових класів Немовицької загальноосвітньох школи І-ІІІ ступенів».

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
09:50