У яких школах на Сарненщині скоро з'являться внутрішні вбиральні

17 Лютого 2020, 16:59
Фотоілюстрація 1988
Фотоілюстрація

У Довжанській ЗОШ І-ІІ ступенів і Висовській ЗОШ І ступеня перевірили, як вирішується проблема з облаштуванням внутрішніми санвузлами. 

Про це повідомляють на сторінці Сарненської районної ради у фейсбуці. 

«Нині в кожній десятій школі України, як повідомляють у профільному міністерстві, діти змушені ходити в туалети на вулицю. Переважно це навчальні заклади в селах. На жаль, є такі й у Сарненському районі. Подібна ситуація неприйнятна, − вважає голова районної ради Руслан Серпенінов, − бо якісне навчання неможливе без забезпечення звичайних людських умов. Тому пріоритетом нині для місцевої влади є будівництво теплих вбиралень, в освітніх закладах, де їх немає».

 

У Висовому, для прикладу, будівельники вже фактично звели приміщення, наразі проводяться внутрішні роботи. Розпочалася реконструкція внутрішніх вбиралень і в школі Довгого. Тут заклали фундамент майбутньої будівлі та зводять цегляні стіни.




Невдовзі, за словами Руслана Серпенінова, буде розпочато будівництво туалетів і в інших школах району, зокрема в Бутейках, Глушиці, Камяне-Случанському, Малому Вербчому, Селищі та Чемерному.

Читайте також: Сарненські школи можуть отримати гроші на розвиток

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024