Портрети і шаржі знаменитостей на рисових зернах: у Сарнах покажуть виставку мікромініатюр

17 Лютого 2020, 10:54
1941

У Сарнах презентують унікальну виставку мікромініатюр Володимира Казаряна «Восьме чудо світу».

У Сарненському історико-етнографічному музеї - відкриття унікальної виставки мікромініатюр всесвітньо відомого майстра Володимира Казаряна «Восьме чудо світу». Захід відбудеться 19 лютого о 14:00 годині. Про це інформують на сайті сарненського музею.

На виставці будуть представлені шедеври мікромініатюрного мистецтва, що вважаються неперевершеними творіннями рук людських. Ви побачите - філігранні мікроскульптури, розміщені на макових зернах, чарівні квіти, встановлені на людському волосі, портрети і шаржі знаменитостей на рисових зернах, приголомшливі своєю витонченістю мережива з 1/100 людської волосини, караван верблюдів у вушку голки, підковану блоху, яка закріплена на кінчику волосини і багато інших мікромініатюрних творінь, які не мають аналогів у світі.

Також на виставці буде презентований найменший у світі портрет принцеси Діани, намальований олійними фарбами на зрізі рисового зерна. Пензликом художнику служила одна сота частина волосся.

Кожна мікромініатюра - це «Ноу-хау» так як створюється за особливою авторською технологією на межі людських можливостей. Своєю творчістю Володимир Казарян демонструє безмежність людських можливостей.

Довідково: Володимир Едуардович Казарян - видатний майстер мікромініатюрного мистецтва світового рівня, творець витворів, що вражають своєю унікальністю, мікроскопічними розмірами, красою. Людина рідкісного обдарування, яскравий представник типу «універсальної людини». Він не тільки чудовий художник і скульптор, конструктор і винахідник, але й філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. Його девіз - «Неможливе зробити можливим!».

Його творіння знаходяться в приватних колекціях багатьох президентів і світових знаменитостей, а виставки завжди користуються незмінним успіхом, викликаючи радість і здивування. На виставці також представлені книги автора - тритомник віршів - «Апофеоз любові», «Апофеоз мудрості» і «Апофеоз життя». Автор вважає, що, тільки наповнюючи душі і серця людей - любов’ю, світлом і добром можна змінити світ на краще. У

Телефон для довідок: (066) 840 91 78

Телефон директора Музею мікромініатюр: (050) 66 31 457

Виставка діятиме два місяці. Вхідний квиток дорослий - 40 гривень, дитячий - 30 гривень, група дітей, більше 10 чоловік - 25 гривень з особи.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024