У Сарнах пройшов Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби

15 Лютого 2020, 12:05
3414

У Сарнах відбувся третій відкритий Всеукраїнський турнір з греко-римської та вільної боротьби серед юнаків та дівчат.

13-14 лютого 2020 року у спортивній залі Сарненської ДЮСШ відбувся третій відкритий Всеукраїнський турнір з греко-римської та вільної боротьби серед юнаків та дівчат на призи «Сарнененської Районної Федерації греко-римської та вільної боротьби». Про це інформує Сарненська міська рада.

Захід відбувся за участі голови обласної ради Олександра Данильчука, міського голови Світлани Усик, голови райдержадміністрації Олександра Кохана, голови районної ради Руслана Серпенінова, керівників підприємств та представників громадськості.

Міська очільниця Світлана Усик привітала учасників змагань та побажала спортивних успіхів та нових перемог. Спортсмени Сарн прославляють місто на Всеукраїнському та міжнародному рівні – зазначила міський голова.

«Ми пишаємося високими досягненнями спортсменів Сарненщини. Відповідно до Програми підтримки спортсменів – 22 спортсмени отримали з міського бюджету стипендії за високі досягнуті результати у 2019 році, у 2020 році теж діє міська Програма підтримки спортсменів за високі досягнення» – додала очільниця.

Міського голову Світлану Усик  нагородили Подякою за підтримку дитячого спорту.

У змаганнях взяли участь команди з міст Рівне, Володимир-Волинський, Долина, Дубно, Березне, Вараш, Здолбунів, селищ Володимирець, Клесів, Рокитне а також міст Костопіль, Олевськ, Львів, Луцьк, Брест (Білорусія) та Сарни. Вихованці Сарненської ДЮСШ відділу освіти Сарненської РДА Софія Кушнір та Марія Мартинчук отримали посвідчення «МАЙСТЕР СПОРТУ УКРАЇНИ».

Відмінний результат команди Сарн досягли завдяки наполегливій праці тренерів Наталії Белаш, Павла Белаша, Івана Жучені, Лева Мартинчука, Тетяни Дячок, Сергія Бородавки та Володимира Царкова.

Переможців та призерів змагань нагородили медалями та грамотами.














 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024