Голова Сарненської райради подарував ліцею комп’ютер

13 Лютого 2020, 15:18
642

12 лютого, у Сарненському аграрному ліцеї з нагоди 31-ї річниці з дня виведення військ з Республіки Афганістан вшанували учасників бойових дій на території інших держав.

До педагогічного та учнівського колективів завітали голова районної ради Руслан Серпенінов, його радник Микола Драганчук, очільник районної спілки ветеранів Афганістану Геннадій Радько. Про це йдеться на сайті Сарненської райради.

Навчальний заклад має своїх героїв, які пройшли випробування афганською війною. Їм вручили квіти та пам’ятні подарунки. А пам'ять про тих, хто не повернувся додому живим, а це четверо випускників ліцею, присутні вшанували хвилиною мовчання.

Звертаючись до колективу, голова районної ради Руслан Серпенінов засвідчив шану та глибоку повагу всім мужнім і героїчним співвітчизникам, яким довелося нести нелегку військову службу в гарячих точках світу. А ще наголосив, що «афганці» не стали осторонь і тоді, коли 6 років тому війна прийшла на українську землю, вони одними із перших піднялися на захист країни.

«Ви є гарним прикладом для молодого покоління, як треба любити свою землю», – підсумував Руслан Серпенінов.

Приємний момент – як символ добрих справ − для потреб закладу голова райради вручив комп’ютер.

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50