Прокурор Рівненщини поспілкувався з сарненцями

13 Лютого 2020, 11:11
Антон Войтенко 921 Джерело: фото: Житомир.Today
Антон Войтенко

Прокурор області здійснив особистий прийом громадян Сарненщини.

Так, 11 лютого жителі міста Сарни, Сарненського та інших північних районів області мали змогу звернутися до прокурора Рівненської області Антона Войтенка під час його особистого прийому, який проводився в Сарненській місцевій прокуратурі. Про це інформує пресслужба відомства. 

Питання, з якими звернулися громадяни до керівника регіональної прокуратури, стосувалися стану досудового розслідування та судового розгляду кримінальних проваджень, невиконання рішення суду, порушення житлових прав тощо.

Антон Войтенко прийняв від місцевих жителів відповідні письмові звернення з метою їх подальшого розгляду та вирішення у межах компетенції прокуратури.

Як зазначають у відомстві, практика здійснення виїзних прийомів на місцях, є ефективним засобом спілкування керівництва регіональної прокуратури з місцевими громадами задля своєчасного та об’єктивного розгляду звернень громадян, поновлення прав та захисту їх законних інтересів. Тому, такі виїзди до усіх районів області здійснюватимуться керівництвом регіональної прокуратури й надалі.

Читайте такожСарненська прокуратура викрила службову недбалість

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50