«За проїзд мостом вимагають у водіїв 100 гривень» - сільський голова Ремчиць прокоментував ситуацію

13 Лютого 2020, 09:20
Понтонна переправа у Ремчицях 1672
Понтонна переправа у Ремчицях

Цьогоріч міст у Ремчицях фігурував у новинах через три аварії. 

Однак на цей раз ситуація склалася таким чином, що серед сарненчан «ходять чутки», що нібито за проїзд мостом треба платити. «Проїздом по понтонному та основному  Ремчицькому мосту торгують будівельники» - такі коментарі залишили читачі журналістам. Роман Вістенко для «Вісті Рівненщини» дізнавався чи дійсно проїздом по понтонному та основному Ремчицькому мосту торгують будівельники.

Читайте також: «Випробування не для слабкодухих»: на Сарненщині ремонтують аварійний міст

«За проїзд мостом вимагають у водіїв 100 гривень» - лишали коментарі дописувачі.

Правда це чи ні журналісти спробували з’ясувати у Ремчицького сільського голови Леоніда Доліда:

«Я таку інформацію теж чув від односельчан, але стверджувати цього не можу, бо нікого не зловив за руку. Справді, є підозра, що фури уночі таки пропускають, причому як через основний, так і через поромний мости. Бо, буває, що увечері вони стоять перед селом, а на ранок їх немає. Але є й інше. На ніч на поромному мості залишається один сторож, і були такі випадки, що коли сторож зреагує і підніметься нагору до основного мосту, то фура вже його перетне і покаже хвіст» - розповідає сільський голова.

За словами Леоніда Доліда, попри те, що відповідні служби передбачили два шляхи об’їзду мосту, перший – через Люхчу, Любиковичі, Бережницю, другий – через Антонівку, Володимирець, всі чомусь хочуть проїхати саме в цьому місці, бо тут краще дорожнє полотно. Ремонт основного мосту розпочався ще на початку жовтня. Сільський голова висловив думку від всіх мешканців Ремчиць, що вони дуже хотіли б, щоб ремонт мосту якнайскоріше завершився, бо це створює для всіх додаткові незручності.

Читайте також: Водія вантажівки, який понівечив міст в Сарнах, оштрафували на 510 гривень 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024