Іменини на районі: хто з сарненців святкує день народження

12 Лютого 2020, 10:46
Іменини на районі 901
Іменини на районі

У цей день світ святкує Міжнародний день науки і гуманізму або День Дарвіна.

Православна церква 12 лютого вшановує пам'ять Василія Великого. 12 лютого ще називали Васильєв день. Серед відомих сарненчан 12 лютого святкують свій день народження: депутат Сарненської міської ради Тарас Шевчук, завідувачка дошкільного навчального закладу №6 «Казка» Лариса Павленок та  завідувачка дошкільного навчального закладу №9 «Росинка» Діана Кошкіна.

«Бажаємо, щоб всі події в житті і починання в будь-якій справі були пронизані любов’ю, теплом і розумінням близьких! Бажаємо завжди бути наповненою світлом і енергією! Добробуту, душевної рівноваги, досягнення всіх поставлених цілей і везіння! І нехай усі ці побажання виконуються на тлі міцного здоров’я!»

Згідно з народними повір'ями, 12 лютого звірі в лісі святкують свої весілля. Вони б'ються один з одним, а той, хто переможе, стає нареченим. Прийнято було готувати в цей день м'ясні страви.

Що не можна робити:

Не можна на Василя ходити в ліс. Також не можна прясти пряжу, прати і в'язати. Небажано ревнувати і лаятися.

Прикмети на 12 лютого Здавна існують погодні прикмети на цей день: - червоний місяць – до сильного вітру; - піднявся вітер - до сирого року; - дерева вкрилися інеєм - до тепла; - подув північний вітер, а хмар немає – до сильного похолодання. 12 лютого іменини Іменини у Василя, Григорія, Іполита, Пелагеї, Зинона і Петра
 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50