Менш як за годину правоохоронці Сарненщини затримали крадіїв

11 Лютого 2020, 10:52
Будинок, де мешкає рецидивіст 1398
Будинок, де мешкає рецидивіст

Правоохоронці затримали раніше судимих жителів Сарненщини за чергову крадіжку з магазину.

Двоє мешканців селища Степань наразі перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловіки 10 лютого, вночі обікрали місцевий магазин. Про це інформує пресслужба поліції Рівненщини.

Читайте такожАвтокрадію з Сарн присудили 5 років тюрми

За скоєне раніше судимим чоловікам загрожує чергове ув’язнення строком до шести років. 

Поліцейські встановили, що 25 та 22-річні жителі Степані, розбили вікно у магазині. Пролізли всередину та набрали продуктів на понад тисячу гривень.

Менш ніж за годинуправоохоронці вийшли на слід зловмисників. В будинку одного із них поліціянти вилучили частину крадених продуктів. 

«Обох чоловіків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомив начальник Сарненського відділу поліції Григорій Гольонко. — 11 лютого, вирішуватиметься питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення. Також слідчі підготували клопотання до суду про обрання зловмисникам запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Встановлено, що 22-річний житель селища Степань відбував покарання за скоєння крадіжок та незаконне заволодіння транспортним засобом. 

Його 25-річний поплічник також притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Крім того, відносно нього на розгляді суду перебувають матеріали кримінального провадження за вчинення чергової крадіжки. Торік підозрюваному обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою, однак суд його змінив на більш м’який – нічний домашній арешт. Утім, це не стало  на заваді зловмиснику, аби обікрасти магазин. 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024